We zijn erkend leerbedrijf!

Wij zijn ontzettend blij om te kunnen aankondigen dat ons bedrijf onlangs de SBB-erkenning heeft behaald! Dit betekent dat wij vanaf nu officieel erkend zijn als leerbedrijf en dat wij kunnen bijdragen aan de opleiding en ontwikkeling van nieuwe vakmensen in onze branche.

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuw talent en de groei van de branche.

Met deze erkenning kunnen wij leerlingen begeleiden en opleiden tot professionals in onze branche. Wij zullen onze kennis en ervaring delen en hen de kans bieden om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Dit is niet alleen waardevol voor de leerlingen, maar ook voor ons als bedrijf. Zo kunnen wij elkaar versterken en groeien we samen.

Wij zijn trots op deze erkenning en zien het als een bevestiging van onze inzet en kwaliteit als leerbedrijf. We zullen ons blijven inzetten om leerlingen te begeleiden en opleiden tot vakmensen en ons als bedrijf verder te ontwikkelen in onze branche

Zoek jij op dit moment een stage als Software Developer, Account Manager of Management Assistant? Kijk dan vooral even op stagemarkt.nl en solliciteer direct.