Webshop

3FM Serious Request Webshop

Branche

Merchandise

Type

Complete webshop

Categorie

Webshop

EVEN KENNISMAKEN

Over de klant

In samenwerking met The Merchandise Company, maakte wij de nieuwe webshop voor 3FM Serious Request. The Merchandise Company maakt al jarenlang de merchandise voor Serious Request. Dit jaar kregen wij de eer om de nieuwe webshop te maken en dat deden we met veel liefde. Serious Request zet zich ieder jaar in voor een goed doel, door non-stop radio te maken. De complete opbrengst van de merchandise, wordt dit jaar gedoneerd aan Stichting ALS.

WAT MOESTEN WE DOEN

De klantvraag

Twee dingen waren belangrijk: de migratie van Magento naar Shopify en de gebruiksvriendelijkheid. Dat is beide gelukt. We hebben de webshop simpel gehouden, zodat deze voor iedereen te begrijpen is. Door dezelfde kleuren te gebruiken als de oude webshop, zorgen we ervoor dat mensen nog steeds op een 'vertrouwde' omgeving terecht komen. Daarnaast was het belangrijk dat er bundels gemaakt konden worden, dat de integratie een extra feature kreeg voor trailer orders en dat mensen eenvoudig hun retour konden aanmelden via de webshop.

THE FINAL RESULTS

De resultaten

Met onze expertise in Shopify, hebben we ook dit project weer tot een succes te laten maken. De webshop is enorm snel, super overzichtelijk en mensen zien direct wat ze kunnen bestellen. Daarnaast hebben we de webshop ook nog eens in een december vibe gemaakt, met sneeuwvlokken. De integratie hebben we omgezet naar een Shopify App en deze werkt naadloos met de wensen van de klant. Het is een simpele, maar achter de schermen toch best uitgebreide webshop. We zijn blij met de positieve reacties tot nu toe. We zijn ook blij op deze manier mee te helpen aan de actie van Serious Request, want de ontwikkelkosten en abonnementskosten hebben wij op ons genomen. Benieuwd naar alle merchandise? Ga nu naar seriousrequestshop.nl en doorzoek de gehele collectie!