Complete Webshop

De Hitachi Merchandise Webshop

Branche

Merchandise

Type

Shopify Webshop

Categorie

Complete Webshop

EVEN KENNISMAKEN

Over de klant

Hitachi Construction Machinery, een gerespecteerde naam in de zware industrie, staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare bouwmachines. Hun merchandise vertegenwoordigt de kracht en duurzaamheid die hun machines de wereld over brengen. In samenwerking met The Merchandise Company B.V. streven ze ernaar om hun klanten een divers aanbod aan merchandise aan te bieden, dat de kwaliteit en het vakmanschap van Hitachi uitstraalt.

WAT MOESTEN WE DOEN

De klantvraag

Met een verouderde webshop die niet meer voldeed aan de hedendaagse standaarden, stond Hitachi voor de uitdaging om online een gelijkwaardige kracht en verfijning uit te stralen zoals ze dat met hun machines doen. Ze hadden behoefte aan een platform dat niet alleen visueel modern was, maar ook de complexiteit van hun bestaande functies, zoals staffelkortingen en productzichtbaarheid voor verschillende klantgroepen, kon evenaren of zelfs overtreffen.

THE FINAL RESULTS

De resultaten

De nieuwe webshop is een technologisch meesterwerk geworden, waarbij de fundamenten van Shopify zijn uitgebreid met op maat gemaakte apps om te voldoen aan de specifieke eisen van Hitachi. Achter de gestroomlijnde gebruikersinterface gaan diepgaande, complexe functies schuil die de webshop ver boven de standaard Shopify ervaring uit tillen. Klanten vanl Hitachi Construction Machinery Merchandise worden nu verwelkomd door een online omgeving die net zo indrukwekkend is als de machines die ze vertegenwoordigt.