Complete Webshop

De KP Active Webshop

Branche

Sportkleding

Type

Shopify Webshop

Categorie

Complete Webshop

EVEN KENNISMAKEN

Over de klant

KP Active is een bruisend onderdeel van Knolpower, gepassioneerd door het bevorderen van beweging en sportiviteit met hun modieuze en hoogwaardige sportkleding. Onder leiding van Myron Koops, streeft het team ernaar om iedereen te inspireren en te motiveren om actief te zijn, en dat alles terwijl ze er geweldig uitzien. Hun Instagram-account is een echte inspiratiebron en etalage van hun stijlvolle productlijn.

WAT MOESTEN WE DOEN

De klantvraag

Na het succes van de Knolpower webshop, klopte KP Active bij ons aan met de vraag om ook voor hen een flitsende webshop op te zetten. Met de ambitie om wereldwijd te verzenden, was de noodzaak voor efficiënte en betrouwbare integraties met logistieke partners essentieel. We namen de uitdaging aan, als de enige in Nederland die deze specifieke Shopify-integraties kon realiseren, wetende dat de druk hoog was vanwege het grote aantal orders dat KP Active dagelijks ontvangt.

THE FINAL RESULTS

De resultaten

Het eindresultaat mag er zijn: een prachtige, gestroomlijnde webshop waar KP Active trots op kan zijn. De integraties lopen gesmeerd, en de webshop functioneert als een goed geoliede machine, zonder enige onderbrekingen. Klanten van over de hele wereld kunnen nu moeiteloos de sportieve stijl van KP Active in huis halen, terwijl het team zich kan richten op wat ze het beste doen: mensen in beweging brengen.