Mobiele App

De Rise & Thrive App

Branche

Lifestyle

Type

Complete mobiele app

Categorie

Mobiele App

EVEN KENNISMAKEN

Over de klant

Myron Koops, de drijvende kracht achter KP Active, en Jade Anna, hebben hun krachten gebundeld om na hun eerdere succes met een journal book, een app op de markt te brengen die hun passie voor sport, lifestyle en topconditie deelt met hun uitgebreide fanbase. Hun doel is om anderen te inspireren en te motiveren om ook hun beste leven te leiden, elke dag weer.

WAT MOESTEN WE DOEN

De klantvraag

Het idee was om een app te ontwikkelen die niet alleen dynamisch en interactief is, maar ook persoonlijk en motiverend. Gebruikers moesten dagelijks toegang hebben tot drie vragen en verschillende uitdagingen, ingevuld en geïnspireerd door Jade en Myron zelf. Belangrijke functies zoals het bijhouden van stemming, waterinname en het zien van statistieken, moesten toegankelijk zijn achter een abonnementsmodel, met de mogelijkheid om zich online aan te melden.

THE FINAL RESULTS

De resultaten

De app heeft alle verwachtingen overtroffen, met een nummer 1 positie in de Apple Store op het gebied van lifestyle en tienduizenden downloads binnen de eerste dagen na lancering. Gebruikers zijn massaal bezig met de digitale reis die Jade en Myron hebben gecreëerd, waarbij de app dagelijks wordt gebruikt om hun levensstijl te verbeteren. Ontwikkeld met React Native voor de front-end en Laravel in combinatie met een Rest API voor de back-end, biedt de app een naadloze, gebruikersvriendelijke ervaring, terwijl het abonnementsmodel zorgt voor een gestage stroom aan inkomsten.