Complete Webshop

De Y&Y Fashion Webshop

Branche

Sieraden en accessoires

Type

Shopify Webshop

Categorie

Complete Webshop

EVEN KENNISMAKEN

Over de klant

Yasemin en Yrsa zijn het creatieve duo achter Y&Y Fashion, een bruisende onderneming geboren uit een gedeelde passie voor mode en ondernemerschap. Tijdens hun studie ontdekten ze een unieke synergie en besloten ze hun krachten te bundelen, wat resulteerde in een modieus avontuur. Hun visie? Stijlvolle en betaalbare mode toegankelijk maken voor iedereen.

WAT MOESTEN WE DOEN

De klantvraag

Toen Y&Y Fashion bij ons kwam, hadden ze een duidelijke visie en grote ambities. Ze zochten naar een partner die niet alleen hun webshop kon bouwen, maar ook kon zorgen voor slimme integraties met verzend- en inkooppartijen, evenals een vlekkeloze aansluiting op bol.com via hun API. Een complete e-commerce oplossing, van A tot Z.

THE FINAL RESULTS

De resultaten

We hebben onze expertise in low-code oplossingen en thema-aanpassingen ingezet om een webshop te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd voor conversie. De geïmplementeerde integraties werken feilloos en leveren Y&Y Fashion een aanzienlijke tijdsbesparing op. Binnen twee maanden na de lancering hadden ze voor maar liefst 8.500 EUR aan sieraden verkocht, en ze zijn nog lang niet klaar!