Web Development

Het Linktree Alternatief

Branche

Social Media

Type

Platform

Categorie

Web Development

EVEN KENNISMAKEN

Over de klant

Ontworpen voor influencers en merken die hun digitale voetafdruk willen versterken, is dit platform ideaal voor diegenen die hun publiek willen voorzien van een centrale, gestroomlijnde toegang tot hun gehele online ecosysteem. Het is een schaalbare en aanpasbare oplossing die volledige controle over het merkimago en de gebruikerservaring biedt.

WAT MOESTEN WE DOEN

De klantvraag

Er was een duidelijke behoefte aan een onafhankelijk platform dat niet alleen de link tussen de influencer en het publiek zou versterken, maar ook volledige autonomie zou bieden over het beheer en de presentatie van hun online links. Gebruikers wilden een eigen domein, persoonlijke branding en de capaciteit om hoge bezoekersaantallen te verwerken.

THE FINAL RESULTS

De resultaten

Het resultaat is een krachtig en persoonlijk linkbeheerplatform dat gebruikers in staat stelt hun merkidentiteit volledig te belichamen. Met zijn eigen hosting op een eigen domeinnaam biedt het platform een ongeëvenaarde flexibiliteit en vrijheid. Het voldoet aan de hoge eisen van gebruikers, van snelheid en betrouwbaarheid tot aanpasbaarheid en compliance, terwijl het een soepele en naadloze gebruikerservaring garandeert. Het systeem is ontwikkelt in Laravel en Filament V3. Daarnaast is het ontwikkelt met in het oog dat het multi-tenancy moet ondersteunen. Het is eenvoudig voor iedereen uit te rollen, inclusief een eigen naam die daaraan is gelinkt. Interesse in een soortgelijke pagina? Neem contact met ons op.