Website ontwikkeling

maak van jouw online droom een werkelijkheid!

Bij ons maken we geen ‘gewone’ websites. Nee, we creëren droomwebsites die jouw bedrijf laten stralen op het wereldwijde web. Onze helden van ontwikkelaars en designers zijn als tovenaars die jouw visie omzetten in een betoverende online ervaring. Of je nu een strakke corporate uitstraling wilt of een kleurrijk feest voor het oog, wij maken het waar!

Stel je voor: je hebt een website die eruitziet alsof een eenhoorn en een regenboog er samen op hebben getoverd. Een website waar bezoekers spontaan beginnen te dansen en waarvan je concurrenten groen van jaloezie worden. Dat is wat we voor je kunnen betekenen. We stoppen onze magische ingrediënten in het ontwerp en de functionaliteit van jouw website, zodat het niet alleen mooi is, maar ook resultaat oplevert.

een website naar je wensen.

verbluffende omgeving

Een mooie website met een oogstrelend design.

krachtige beheersysteem

Zelf aanpassingen doen met een mooi CMS systeem.

gebruiksvriendelijk

Een moeiteloze navigatie voor je gebruikers.

goede call-to-actions

Strategisch geplaatste knoppen om conversie te krijgen.

voor elk apparaat

Je website ziet er perfect uit op elk apparaat.

betrouwbare hosting

Een solide infrastructuur voor een snelle en veilige website.

designsessies vol met creatieve chaos

Bij ons is het proces van het creëren van jouw droomdesign als een uitdagende puzzel. We zitten samen aan tafel, omringd door bergen schetsen, kleurrijke post-its en stapels inspirerende magazines. Met humor en een vleugje chaos vinden we samen de perfecte mix van stijlen, kleuren en elementen die jouw website uniek maken.

Zodra het ontwerpconcept op tafel ligt, gaan onze ontwikkelaars als een wervelwind aan de slag. Met de precisie van een topchirurg en de snelheid van een Formule 1-auto, bouwen ze jouw website op in recordtijd. Geen tijd om te wachten, we willen immers dat je zo snel mogelijk kunt schitteren op het wereldwijde web!

1

het design ✏️

We gaan om de tafel om op papier jouw wensen uit te tekenen.

2

de ontwikkeling ✨

Onze superhelden gaan aan de slag met de bites en bytes.

3

de livegang 🚀

Pak de champagne, want het is feest! Je nieuwe website gaat live!

veelgestelde vragen.

Kan ik mijn website zelf beheren na oplevering?

Absoluut! Onze websites worden geleverd met een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS), zodat je zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en andere inhoud kunt aanpassen.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Dat hangt af van de complexiteit van de website, maar we streven ernaar om jouw droomwebsite binnen een redelijke termijn op te leveren. We zorgen ervoor dat we je op de hoogte houden van het proces.

Wat gebeurt er nadat mijn website is opgeleverd?

Onze service eindigt niet bij de oplevering. We bieden doorlopende ondersteuning en kunnen je helpen met updates, onderhoud en eventuele vragen die je hebt over je website.

Kan ik mijn bestaande domeinnaam behouden?

Zeker! We kunnen je bestaande domeinnaam koppelen aan je nieuwe website, zodat je geen verlies van bekendheid of SEO-waarde ondervindt.

Is zoekmachineoptimalisatie (SEO) inbegrepen?

Ja, we besteden aandacht aan de basis van SEO bij het bouwen van je website, zoals het optimaliseren van metadata en URL-structuur. Voor uitgebreidere SEO-diensten kunnen we je adviseren over aanvullende mogelijkheden.