EEN TOPNOTCH WEBSHOP

wij ontwerpen krachtige webshops die jouw bedrijf naar een nieuw niveau tillen

In de dynamische wereld van e-commerce combineren wij passie met vakmanschap, zodat jouw bedrijf online kan schitteren en groeien. Jouw succes is ons doel.

foto serge voorkant

SHOPIFY SPECIALISTEN

meesterlijk maatwerk

Als Shopify experts begrijpen we de fijne kneepjes van het platform. We combineren jouw visie met onze vaardigheden om naadloze en effectieve webshops te creëren die echt presteren. Jouw online succes start hier.

knolpower mockup 1

MODERNE AANPAK

snel resultaat met no/low-code

Met de kracht van no/lowcode realiseren we snelle en adaptieve digitale oplossingen. Deze efficiënte aanpak zorgt voor minder kosten en een snellere time-to-market, terwijl we kwaliteit en functionaliteit waarborgen. Stap in de toekomst van ontwikkeling met ons.

yyfashion mockup 1

E-COMMERCE ERVARING

echte e-commerce pioniers

Onze ervaring in e-commerce gaat diep, met trotse projecten zoals de webshop van Enzo Knol en onze bijdrage aan 3FM Serious Request Webshop. Deze projecten, groot of klein, getuigen van onze expertise en passie voor digitale transformatie. Samen met jou creëren we de volgende online sensatie.

3fm mockup 1

SHOPIFY EXPERTISE

jouw shopify
succespartner

shopify opzet

Start sterk met een solide fundament. Wij helpen bij de initiële opzet van je Shopify winkel, zodat je vanaf dag één goed van start gaat.

een premium thema

Begin snel met onze geselecteerde premium thema's, perfect afgestemd op jouw behoeften. Wil je toch iets unieks? We bieden ook maatwerk opties voor die extra touch.

optimalisatie en SEO

Stijg boven de concurrentie uit. We optimaliseren je webshop voor snelheid en zorgen ervoor dat deze hoog scoort in zoekmachines.

integraties en add-ons

Verrijk je webshop. Van betalingsgateways tot sociale media-integraties, wij zorgen ervoor dat je shop naadloos samenwerkt met de tools die je nodig hebt.

shopify training

Krijg grip op Shopify. Wij bieden trainingen om jou en je team vertrouwd te maken met het platform, zodat je het meeste uit je online winkel kunt halen.

onderhoud en support

Jouw succes is ons succes. Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij eventuele problemen of updates die je webshop nodig heeft.

SUPERSNELLE WEBSHOPS

jouw online succes begint hier

Wij bouwen webshops die niet alleen mooi zijn, maar ook razendsnel. Een bliksemsnelle webshop betekent tevreden klanten en meer verkoop.

optimaal voor mobiel gebruik
geïntegreerde SEO-optimalisatie
eenvoudig te beheren inventaris
office foto 2

SHOPIFY MAATWERK

perfect tot in de details

Een premium thema niet genoeg? We kunnen je webshop verder personaliseren voor dat unieke gevoel dat perfect bij je merk past.

volledig afgestemd op jouw wensen
naadloze integraties
doordachte gebruikerservaring
office foto 1
klaar om de online winkelstraat te rocken?