Connectiviteit

zonder zorgen, altijd verbonden.

Een snelle en betrouwbare internetverbinding is essentieel voor de dagelijkse activiteiten van een bedrijf. Of het nu gaat om communicatie met klanten en collega’s, het uploaden van bestanden naar de cloud of het gebruik van zakelijke applicaties, een slechte of onbetrouwbare verbinding kan leiden tot vertragingen en frustratie

Bij SHWEB begrijpen we dit maar al te goed en bieden we daarom een breed scala aan netwerk-, verbinding- en connectiviteitsdiensten aan die zijn ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen.

overal snel internet.

een plan op maat

Ieder gebouw of ruimte vereist een plan op maat.

backup verbinding

Ook in geval van nood een backup 4G verbinding.

snelste verbinding

Samen kijken naar de hoogst haalbare snelheid.

prioriteit leggen

Prioriteit leggen op wat binnen het netwerk voorrang krijgt.

sterke wifi punten

Geen KPN wifi punten, maar sterke Unifi Access Points.

apart gasten wifi

Blijf veilig en stel bezoekers tevreden met een apart gasten wifi.

internet waar je blind op kan vertrouwen.

Onze diensten omvatten glasvezel, FTTH, VDSL en 4G-back-upverbindingen. Hierdoor zijn wij in staat om de meest geschikte oplossing te bieden voor jouw bedrijfsbehoeften. Of je nu een grote onderneming bent met een complex netwerk of een klein bedrijf met slechts enkele apparaten, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

1

kennismaking ☕

Een kennismaking met een bakje koffie, kopje thee of een (0.0) biertje.

2

audit op locatie 🔎

Een gratis audit van je huidige omgeving op locatie.

3

leveren 🚀

In no-time een giga snelle internetverbinding op je kantoor!

veelgestelde vragen.

Zijn jullie zelf internetprovider?

Nee, wij werken samen met grote partijen als Ziggo en KPN Zakelijk om betrouwbare internetverbindingen te kunnen leveren op locatie. Van BVDSL tot aan glasvezel. Samen kijken we wat er op jouw locatie haalbaar is, voor een betaalbare prijs.

Kunnen jullie mijn huidige contract overnemen?

Vaak ga je contracten voor het internet per jaar aan, soms zijn ze maandelijks opzegbaar. Mocht je aan een jaarcontract vast zitten, laten we dat contract gewoon aflopen. Wel beginnen we alvast met het instellen van nieuwe apparatuur en betere wifi punten.

Werken jullie met een dure SLA?

We hebben een hekel aan het woord 'SLA contract'. Wij vinden namelijk dat je moet kunnen rekenen op je eigen IT, maar ook de partij welke je IT regelt. Hoe gek is het dat je opeens nog meer moet bijbetalen, om ook na 17:00 te storen? Bij ons blijf je altijd dezelfde prijs betalen. Wel zo eerlijk.

Wat is het verschil tussen WiFi en internet?

Veel mensen denken dat WiFi en internet hetzelfde zijn, maar dat is niet het geval. WiFi is een vorm van internet en betekent draadloos internetten. Het internet noemen we ook wel een netwerk, bijvoorbeeld met computers, printers en meer.

Leveren jullie ook hardware?

Jazeker! We gaan graag om de tafel om te laten zien wat voor hardware het beste is aangeraden. Dat hoeven namelijk niet altijd peperdure HP laptops en computers te zijn. Daarnaast geven we je ook nog eens de mogelijkheid ze zelf te bestellen, wij installeren ze dan. We werken samen met o.a. Ubiquiti, Azerty, Lenovo en meer.