Digitale Werkplek

controle over je eigen digitale werkplek.

In de huidige digitale wereld is het belangrijk dat jouw werkplek altijd up-to-date en veilig is. Ons werkplekbeheer zorgt ervoor dat jouw werkplekken en computers altijd voorzien zijn van de nieuwste beveiligingsupdates en patches. Zo kun je zonder zorgen werken en hoef je je geen zorgen te maken over veiligheidsrisico’s.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw werkplek altijd en overal bereikbaar is. Met twee-factor authenticatie en een goede verbinding. Zo kan je werken vanaf kantoor, de bank of je strandbedje op vakantie.

complete digitale ontzorging.

twee-factor authenticatie

Atijd inloggen met een code welke alleen jij hebt.

security updates

Altijd de laatste security updates en patches.

online omgeving

Eenvoudig inloggen op je werkplek in een online omgeving.

sterke anti-virus

Een vaccin voor je computer: altijd beschermd tegen virussen.

constante monitoring

24/7 monitoring om eventuele uitval voor te zijn.

prachtige support

Een team vol helden welke je graag helpen met je vraag.

levering van de beste hardware.

Een werkplek moet prettig zijn. Net zoals de bank in je woning, of het matras op je bed. Geen muis welke net aan je bureau red met de kabel of een trage laptop. Wij leveren de beste hardware, maar ook nog eens tegen een scherpe prijs. Enterprise is niet altijd beter, wij halen kracht uit eenvoud.

1

kennismaking ☕

Een kennismaking met een bakje koffie, kopje thee of een (0.0) biertje.

2

audit op locatie 🔎

Een gratis audit van je huidige omgeving op locatie.

3

ontzorgen 🚀

Kunnen we het beter? Dan beginnen we snel met het ontzorgen.

veelgestelde vragen.

Wat is systeembeheer?

Systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer, etc. etc. Je kan eindeloos blijven doorgaan. Bij ons is het simpel: voor één maandelijkse prijs ontzorgen we je gehele organisatie op gebied van IT. Zonder extra offertes, abonnementen or what so ever.

Kunnen jullie mijn huidige IT overnemen?

Of je het nu zelf doet of laat doen door een andere IT-partij: wij kunnen het overnemen. Daarbij laten we je niet gelijk de investering doen in nieuw apparatuur, maar proberen we al het reeds aangeschafte apparatuur in te zetten. Daardoor hoeft een overstap niet duur te zijn.

Werken jullie met een dure SLA?

We hebben een hekel aan het woord 'SLA contract'. Wij vinden namelijk dat je moet kunnen rekenen op je eigen IT, maar ook de partij welke je IT regelt. Hoe gek is het dat je opeens nog meer moet bijbetalen, om ook na 17:00 te storen? Bij ons blijf je altijd dezelfde prijs betalen. Wel zo eerlijk.

Hoe monitoren jullie onze ICT?

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring op gedaan in het beheren van werkplekken. We weten wat we wel en niet moeten monitoren, wanneer we moeten monitoren en wat we moeten doen als er iets optreed. Dat doen we met ons eigen gemaakte systeem, gebaseerd op o.a. SNMP.

Leveren jullie ook hardware?

Jazeker! We gaan graag om de tafel om te laten zien wat voor hardware het beste is aangeraden. Dat hoeven namelijk niet altijd peperdure HP laptops en computers te zijn. Daarnaast geven we je ook nog eens de mogelijkheid ze zelf te bestellen, wij installeren ze dan. We werken samen met o.a. Ubiquiti, Azerty, Lenovo en meer.