De Y&Y Fashion webshop

  • Home
  • De Y&Y Fashion webshop

Klant:

Y&Y Fashion

Categorie:

Webshop

Duur:

2 weken

Website:

www.yyfashion.nl

Het project

Y&Y Fashion is ontstaan uit de passie van twee beste vriendinnen om vrouwen te helpen er stijlvol uit te zien zonder de bank te breken. Met hun frisse ideeën en ongekende energie wilden ze een merk creëren dat zich onderscheidt van de massa en de mode-industrie op zijn kop zet.

Wij hebben samen met de meiden van Y&Y Fashion een uniek merk opgebouwd en een webshop opgezet die naadloos aansluit op hun visie. We hebben de online winkel voorzien van alle functionaliteiten die nodig zijn voor een soepel verloop van de verkoop, van een overzichtelijk winkelmandje tot een handig filtersysteem voor de producten.

We zijn er trots op dat we Y&Y Fashion hebben geholpen bij het realiseren van hun droom en het
opzetten van een succesvolle webshop. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het opzetten van een merk dat zich onderscheidt van de massa en dat vrouwen overal ter wereld blij maakt met unieke en stijlvolle fashion items.

Wat hebben we gedaan?

We hebben een hoop mogen doen voor deze nieuwe webshop. Juist dat stukje ‘nieuw’ was erg leuk.

De recensie

Bij SHWEB hechten we enorm veel waarde aan de feedback van onze klanten, we zijn dan ook blij de volgende review te hebben ontvangen:

“Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met jullie team. Het was geweldig om te zien hoe jullie ons hebben geholpen om ons merk op te bouwen en onze online shop op te zetten. De op maat gemaakte integraties die jullie hebben ontwikkeld zijn fantastisch en hebben onze processen aanzienlijk verbeterd. Jullie hebben ons echt geholpen om ons te onderscheiden in de competitieve wereld van de online mode. Bedankt voor alles!” – Y&Y Fashion

Moderne webshop voor knolpower

Uitgebreide logistieke integratie

Optimalisaties aan afbeeldingen

Verzorgen enorme schaalbaarheid

Uitgebreide rapportages op maat

Meer projecten:

We laten ons werk enorm graag voor ons spreken. Dat brengt meer vertrouwen dan onze eigen sales praatjes. Bekijk hier nog meer vet werk voor onze toffe klanten: