De Knolpower Webshop

  • Home
  • De Knolpower Webshop

Klant:

Knolpower (Enzo Knol)

Categorie:

Webshop

Duur:

1,5 maand

Website:

www.knolpower.nl

Het project

Enzo Knol is een van de grootste YouTubers van Nederland en zijn webshop met merchandise van zijn merk Knolpower en artikelen van KP Active is daarom onmisbaar voor veel fans. Wij hebben met veel plezier en toewijding de webshop voor Knolpower gebouwd in Shopify. Met onze expertise in webdesign en e-commerce, hebben we de shop volledig naar wens van Enzo en zijn team gebouwd.

De grootste uitdaging van dit project was de complexe integratie met de logistieke partij, vanwege de grote volumes en specifieke wensen van Knolpower. Het op maat maken van deze integratie was een uitdagende klus, maar met onze ervaring in het bouwen van webshops hebben we dit succesvol volbracht.

Naast het ontwikkelen van de webshop hebben we ook gezorgd voor een soepele integratie met Mollie, het betalingsplatform waarmee klanten veilig en snel kunnen afrekenen. Dankzij onze uitgebreide kennis van e-commerce en integraties hebben we dit proces vlekkeloos laten verlopen.

We zijn trots op het resultaat en vonden het fantastisch om samen te werken met Enzo en zijn team. Het was een uitdagend project, maar met onze expertise en humor hebben we het tot een succesvol einde weten te brengen.

Wat hebben we gedaan?

SHWEB kreeg de opdracht de complete webshop te gaan maken, met als basis Shopify. Vanwege de vele producten, bezoekers en bestellingen moest alles flink schaalbaar zijn. We hebben dan ook een hoop mogen verzorgen.

De recensie

Bij SHWEB hechten we enorm veel waarde aan de feedback van onze klanten, we zijn dan ook blij de volgende review te hebben ontvangen:

“SHWEB is een bedrijf die met je mee denkt. Op het gebied van webdesign en e-commerce weten ze overal een antwoord op. Het is een gedreven bedrijf die je niet in de steek zal laten. ✌️” – Enzo Knol

Moderne webshop voor knolpower

Uitgebreide logistieke integratie

Optimalisaties aan afbeeldingen

Verzorgen enorme schaalbaarheid

Uitgebreide rapportages op maat

Meer projecten:

We laten ons werk enorm graag voor ons spreken. Dat brengt meer vertrouwen dan onze eigen sales praatjes. Bekijk hier nog meer vet werk voor onze toffe klanten: