De Knolpower Webshop

  • Home
  • De Knolpower Webshop
kp
Klant:
Enzo Knol
Type:
Webshop & Integratie
Branche
Merchandise

Het project

Met het fenomenale succes van Enzo Knol in de YouTube-wereld, was de lancering van zijn Knolpower webshop een ware sensatie.

1.

Over de klant

Enzo Knol heeft de harten van vele Nederlandstalige kijkers veroverd met zijn boeiende YouTube-video's en vlogs, en staat bekend als een van de meest invloedrijke Nederlandstalige YouTubers. In 2015 breidde hij zijn imperium uit met de lancering van zijn boek "Knolpower!" en zijn eigen kledinglijn, ook onder de naam Knolpower, die hij verkoopt via zijn officiële webshop.

2.

De klantvraag

Het team van Knolpower zat op hete kolen, en de verwachtingen van de fans waren torenhoog. Ze hadden behoefte aan een snelle, maar kwalitatief hoogwaardige lancering van hun webshop. De nadruk lag op een vernieuwend ontwerp, eenvoud in beheer en het vermogen om grote aantallen bezoekers en bestellingen moeiteloos te verwerken.

3.

De resultaten

In samenwerking met het creatieve team van Knolpower hebben we een prachtige webshop gerealiseerd die niet alleen voldoet aan, maar ook de verwachtingen overtreft. De technische integraties verlopen vlekkeloos, de webshop is in staat om grote drukte te hanteren zonder wachttijden, en de vreugde en tevredenheid onder de fans was overweldigend. Knolpower's webshop staat nu stevig op de kaart, als een verlengstuk van Enzo's inspirerende online aanwezigheid.

kp