Shopify maatwerk

Shopify maatwerk

shopif ypartner

Met Shopify Maatwerk bieden wij op maat gemaakte oplossingen die je webshop naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om complexe integraties, maatwerk-apps of extra functionaliteiten, wij leveren flexibele en schaalbare oplossingen die perfect aansluiten op jouw zakelijke behoeften. Ons team van ervaren ontwikkelaars staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en je webshop te transformeren naar een krachtige online aanwezigheid die zich onderscheidt van de rest.

De voordelen van SHWEB:

We ontwikkelen maatwerkoplossingen die specifiek afgestemd zijn op jouw unieke vereisten.

Wij werken voor toonaangevende merken zoals Enzo Knol, 3FM Serious Request, Hitachi en nog veel meer.

Onderscheid je van de concurrentie met unieke functies die de gebruikerservaring verbeteren

Uitstekend
Gebaseerd op 9 recensies
Geurzussies
Geurzussies
2024-03-30
Door shweb zijn wij snel en zorgeloos verhuisd naar shopify met onze webshop. Wat zijn wij blij dat we in contact zijn gekomen met SH web. Persoonlijk contact met Serge. De service en reactie tijd is uitstekend! Gaan een stapje verder dan onze verwachtingen. Wij zijn echt super blij met de hulp die we kregen. Dikke aanrader, 10 +++ . Groetjes, Kitty en Chantal van de geurzussies
Yrsa Beekman
Yrsa Beekman
2024-03-26
SHWEB heeft uitstekende service en een professionele aanpak. SHWEB heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen met het geleverde project.
Birnaz Daemen
Birnaz Daemen
2024-03-25
Mooie webshop gekregen, en goede service!
Martina Gompie
Martina Gompie
2024-03-25
Goeiemorgen service
DJER Nederland
DJER Nederland
2023-05-10
Top bedrijf, Ik ben een klant van een van hun resellers alleen ondervond ik problemen. Serge heeft mij dezelfde avond nog gecontacteerd aangezien we elkaar al kende ging dit gesprek soepel en heeft hij mij keurig geholpen. Ik heb al meerdere providers gehad en dit bevalt mij alsnog het beste. Als nummers door een leverancier eruit liggen worden ze kosteloos geporteerd naar een wel werkende provider!
Christiaan Grob
Christiaan Grob
2023-01-27
Prima voor telefoonnummers. Ik gebruik deze nummers zelf voor al mijn verschillende bedrijfjes en uitprobeerseltjes. In eerste instantie wordt ik voornamelijk gebeld en hoef ik niet echt uit te bellen, anders kan dit ook gewoon tegen redelijk tarief. Lijn werkt prima met Zoiper. Reactietijd is soms inderdaad wat minder het is dan ook geen super groot bedrijf echter helpen ze wel altijd netjes. Voor die € 9,95 per jaar heb ik niks te klagen.
Bas O
Bas O
2023-01-20
Ondanks kleine onduidelijkheid toch goed geholpen.
Jesper de Jager
Jesper de Jager
2023-01-10
Fijne service
Yasemin De Bovenste
Yasemin De Bovenste
2022-12-07
Goede telefonie en prettige ondersteuning.

We reageren binnen 24 uur!

Neem vandaag contact met ons op. We komen binnen 24 uur op je terug.

  Al meer dan 100+ bedrijven kozen voor onze Shopify oplossingen

  Onze aanpak in vier stappen

  Wij geloven niet in one-size-fits-all. Wij zijn ervan overtuigd dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijk pad naar digitaal success, waarbij we nauw samenwerken met jou om jouw dromen tot leven te brengen.

  Wij vinden het belangrijk om een sterke band op te bouwen en te onderhouden met onze klant. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en werken we nauw samen met Nederlandse designers. Wij geloven dat de kracht van creativiteit en innovatie vaak te vinden is in de lokale talenten en expertise.

  01/ Het overleg

  Samen bespreken we jouw wensen en doelen. Dat doen we digitaal, bij jou op locatie of in een inspirerende meeting room.

  02/ Plan van aanpak

  Wij vertalen jouw wensen naar een concreet plan, waarin het doel duidelijk is en onze verwachtingen kunnen worden waargemaakt.

  03/ De start

  Ons team van marketeers, ontwikkelaars en designers gaat aan de slag met jouw project, waarbij we nauw contact met jou houden.

  04/ De lancering

  Samen beoordelen en testen we jouw shop. Is het resultaat zoals gewenst? Dan trakteren wij op de champagne en vieren we de lancering van jouw project.

  Meest gestelde vragen

  Wat voor soort maatwerk kunnen wij bieden voor jouw webshop?

  We bieden een breed scala aan maatwerkoplossingen, waaronder integraties van externe systemen, ontwikkeling van op maat gemaakte apps, aanpassingen aan thema's en extra functionaliteiten zoals gepersonaliseerde check-out flows.

  Wat is de gemiddelde doorloptijd voor het maken van maatwerk?

  De doorlooptijd kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en de specifieke eisen. We streven er echter altijd naar om efficiënt te werken en leveren op tijd hoogwaardige maatwerkoplossingen. Ons record is een nieuwe integratie binnen 3,5 uur.

  Kan ik mijn bestaande webshop laten aanpassen met maatwerk?

  Ja, we kunnen bestaande Shopify-webshops aanpassen en uitbreiden met maatwerkoplossingen om functionaliteit toe te voegen of te verbeteren volgens jouw specifieke wensen en vereisten.

  Hioe gaat jullie ontwikkelproces van maatwerk in zijn werk?

  Ons ontwikkelproces begint met een grondige analyse van jouw vereisten, gevolgd door een nauwe samenwerking tussen ons team en jou om een oplossing te ontwerpen die perfect aansluit bij jouw behoeften. Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling en testen we grondig voordat we het maatwerk implementeren.

  Hoe zorgen jullie dat het maatwerk goed blijft functioneren?

  Na de implementatie van de maatwerkoplossing bieden we regelmatig onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien. Indien nodig voeren we updates en aanpassingen door om te voldoen aan veranderende behoeften en technologische ontwikkelingen.