Shopify migraties

shopif ypartner

Wij voeren voor jou naadloze migraties uit van bestaande webshops naar Shopify, met een focus op efficiëntie en nauwkeurigheid. Of je nu migreert vanaf een ander CMS-platform of een op maat gemaakte oplossing hebt, wij zorgen voor een vlekkeloze overgang naar Shopify. Shopify staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en betrouwbaarheid, waardoor het de ideale keuze is voor e-commerce ondernemers.

De voordelen van SHWEB:

Volledige migratie van diverse CMS-systemen naar Shopify, inclusief gegevens, inhoud en instellingen.

Wij werken voor toonaangevende merken zoals Enzo Knol, 3FM Serious Request, Hitachi en nog veel meer.

Flexibele migratieservices met mogelijkheden voor spoedmigraties en migraties op maat.

Uitstekend
Gebaseerd op 9 recensies
Geurzussies
Geurzussies
2024-03-30
Door shweb zijn wij snel en zorgeloos verhuisd naar shopify met onze webshop. Wat zijn wij blij dat we in contact zijn gekomen met SH web. Persoonlijk contact met Serge. De service en reactie tijd is uitstekend! Gaan een stapje verder dan onze verwachtingen. Wij zijn echt super blij met de hulp die we kregen. Dikke aanrader, 10 +++ . Groetjes, Kitty en Chantal van de geurzussies
Yrsa Beekman
Yrsa Beekman
2024-03-26
SHWEB heeft uitstekende service en een professionele aanpak. SHWEB heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen met het geleverde project.
Birnaz Daemen
Birnaz Daemen
2024-03-25
Mooie webshop gekregen, en goede service!
Martina Gompie
Martina Gompie
2024-03-25
Goeiemorgen service
DJER Nederland
DJER Nederland
2023-05-10
Top bedrijf, Ik ben een klant van een van hun resellers alleen ondervond ik problemen. Serge heeft mij dezelfde avond nog gecontacteerd aangezien we elkaar al kende ging dit gesprek soepel en heeft hij mij keurig geholpen. Ik heb al meerdere providers gehad en dit bevalt mij alsnog het beste. Als nummers door een leverancier eruit liggen worden ze kosteloos geporteerd naar een wel werkende provider!
Christiaan Grob
Christiaan Grob
2023-01-27
Prima voor telefoonnummers. Ik gebruik deze nummers zelf voor al mijn verschillende bedrijfjes en uitprobeerseltjes. In eerste instantie wordt ik voornamelijk gebeld en hoef ik niet echt uit te bellen, anders kan dit ook gewoon tegen redelijk tarief. Lijn werkt prima met Zoiper. Reactietijd is soms inderdaad wat minder het is dan ook geen super groot bedrijf echter helpen ze wel altijd netjes. Voor die € 9,95 per jaar heb ik niks te klagen.
Bas O
Bas O
2023-01-20
Ondanks kleine onduidelijkheid toch goed geholpen.
Jesper de Jager
Jesper de Jager
2023-01-10
Fijne service
Yasemin De Bovenste
Yasemin De Bovenste
2022-12-07
Goede telefonie en prettige ondersteuning.

We reageren binnen 24 uur!

Hulp nodig bij je migratie? Neem vandaag contact met ons op, dan beginnen we snel aan je project.

  Al meer dan 100+ bedrijven kozen voor onze Shopify oplossingen

  Vanaf waar ga
  je migreren?

  WooCommerce naar Shopify

  Kies voor een vlekkeloze migratie van WooCommerce naar Shopify, zonder verlies van data.

  Wix naar Shopify

  Onze interne tools helpen je bij het omzetten van je Wix webshop naar Shopify.

  Magento naar Shopify

  Kies voor experts die jouw Magento omgeving omzetten naar Shopify.

  Prestashop naar Shopify

  Kies voor een platform dat nog altijd wordt bijgewerkt en migreer je Prestashop naar een Shopify-omgeving.

  Onze aanpak in vier stappen

  Wij geloven niet in one-size-fits-all. Wij zijn ervan overtuigd dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijk pad naar digitaal success, waarbij we nauw samenwerken met jou om jouw dromen tot leven te brengen.

  Wij vinden het belangrijk om een sterke band op te bouwen en te onderhouden met onze klant. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en werken we nauw samen met Nederlandse designers. Wij geloven dat de kracht van creativiteit en innovatie vaak te vinden is in de lokale talenten en expertise.

  01/ Het overleg

  Samen bespreken we jouw huidige situatie en nemen we jouw huidige CMS-systeem door.

  02/ Plan van aanpak

  We vertalen jouw wensen en data om naar een plan van aanpak om te beslissen hoe we de migratie het beste kunnen uitvoeren.

  03/ De start

  Ons team van experts begint met het verhuizen van alle gewenste data en informatie naar Shopify.

  04/ De resultaten

  Samen beoordelen we de staat van alle geimporteerde gegevens. Is alles goed? Dan vieren we dat succes samen.

  Meest gestelde vragen

  Vanaf welke CMS-systemen kunnen jullie migreren naar Shopify?

  We kunnen migraties uitvoeren vanaf verschillende CMS-systemen, waaronder WordPress, WooCommerce, Magento, Wix en aangepaste platforms, zolang we toegang hebben tot de juiste gegevens.

  Kunnen jullie spoedmigraties uitvoeren?

  Ja, we bieden spoedmigratieservices voor klanten die snel willen overstappen naar Shopify. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze spoedopties en beschikbaarheid.

  Bieden jullie ondersteuning na de migratie?

  Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning na de migratie om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en eventuele problemen snel worden opgelost. Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden en aanpassingen door te voeren indien nodig.

  Hoe lang duurt een migratie naar Shopify gemiddeld?

  De duur van een migratie naar Shopify kan variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de webshop. We streven ernaar om migraties zo efficiënt mogelijk uit te voeren en werken nauw samen met onze klanten om een realistisch tijdsbestek te bepalen.

  Wat voor soort gegevens migreren jullie naar Shopify?

  We migreren alle relevante gegevens, waaronder productinformatie, klantgegevens, bestellingen, inhoudelijke pagina's en instellingen, om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe Shopify-webshop volledig operationeel is.

  Waarom is migreren naar Shopify een goede keuze voor e-commerce ondernemers?

  Migreren naar Shopify biedt tal van voordelen, waaronder gebruiksgemak, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en een breed scala aan functies die speciaal zijn ontworpen voor e-commerce succes. Met Shopify kun je je volledig richten op het laten groeien van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over technische complicaties.