Shopify webshop laten maken

shopif ypartner

Wil je de online winkelstraat domineren en een verbluffende online aanwezigheid creëren met een Shopify webshop die jouw merk tot leven brengt? Wij helpen je graag om jouw visie werkelijkheid te maken. Ons ervaren team van Shopify-experts staat klaar om een op maat gemaakte webshop te bouwen die niet alleen de aandacht trekt, maar ook resultaten oplevert. Wij hebben de webshop van o.a. Enzo Knol, Qucee en NPO 3FM Serious Request gemaakt.

De voordelen van SHWEB:

We denken volledig mee met jouw vraagstuk en bieden advies op basis van onze uitgebreide ervaring

Wij werken voor toonaangevende merken zoals Enzo Knol, 3FM Serious Request, Hitachi en nog veel meer.

Als experts in Shopify weten we wat mogelijk is en kunnen we jouw wensen perfect realiseren

Uitstekend
Gebaseerd op 9 recensies
Geurzussies
Geurzussies
2024-03-30
Door shweb zijn wij snel en zorgeloos verhuisd naar shopify met onze webshop. Wat zijn wij blij dat we in contact zijn gekomen met SH web. Persoonlijk contact met Serge. De service en reactie tijd is uitstekend! Gaan een stapje verder dan onze verwachtingen. Wij zijn echt super blij met de hulp die we kregen. Dikke aanrader, 10 +++ . Groetjes, Kitty en Chantal van de geurzussies
Yrsa Beekman
Yrsa Beekman
2024-03-26
SHWEB heeft uitstekende service en een professionele aanpak. SHWEB heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen met het geleverde project.
Birnaz Daemen
Birnaz Daemen
2024-03-25
Mooie webshop gekregen, en goede service!
Martina Gompie
Martina Gompie
2024-03-25
Goeiemorgen service
DJER Nederland
DJER Nederland
2023-05-10
Top bedrijf, Ik ben een klant van een van hun resellers alleen ondervond ik problemen. Serge heeft mij dezelfde avond nog gecontacteerd aangezien we elkaar al kende ging dit gesprek soepel en heeft hij mij keurig geholpen. Ik heb al meerdere providers gehad en dit bevalt mij alsnog het beste. Als nummers door een leverancier eruit liggen worden ze kosteloos geporteerd naar een wel werkende provider!
Christiaan Grob
Christiaan Grob
2023-01-27
Prima voor telefoonnummers. Ik gebruik deze nummers zelf voor al mijn verschillende bedrijfjes en uitprobeerseltjes. In eerste instantie wordt ik voornamelijk gebeld en hoef ik niet echt uit te bellen, anders kan dit ook gewoon tegen redelijk tarief. Lijn werkt prima met Zoiper. Reactietijd is soms inderdaad wat minder het is dan ook geen super groot bedrijf echter helpen ze wel altijd netjes. Voor die € 9,95 per jaar heb ik niks te klagen.
Bas O
Bas O
2023-01-20
Ondanks kleine onduidelijkheid toch goed geholpen.
Jesper de Jager
Jesper de Jager
2023-01-10
Fijne service
Yasemin De Bovenste
Yasemin De Bovenste
2022-12-07
Goede telefonie en prettige ondersteuning.

We reageren binnen 24 uur!

Neem vandaag contact met ons op. We komen binnen 24 uur op je terug.

Of stuur een appje naar  085 083 0899.

  Al meer dan 100+ bedrijven kozen voor onze Shopify expertise

  Onze aanpak in vier stappen

  Wij geloven niet in one-size-fits-all. Wij zijn ervan overtuigd dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijk pad naar digitaal success, waarbij we nauw samenwerken met jou om jouw dromen tot leven te brengen.

  Wij vinden het belangrijk om een sterke band op te bouwen en te onderhouden met onze klant. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en werken we nauw samen met Nederlandse designers. Wij geloven dat de kracht van creativiteit en innovatie vaak te vinden is in de lokale talenten en expertise.

  01/ Het overleg

  Samen bespreken we jouw wensen en doelen. Dat doen we digitaal, bij jou op locatie of in een inspirerende meeting room.

  02/ Plan van aanpak

  Wij vertalen jouw wensen naar een concreet plan, waarin het doel duidelijk is en onze verwachtingen kunnen worden waargemaakt.

  03/ De start

  Ons team van marketeers, ontwikkelaars en designers gaat aan de slag met jouw project, waarbij we nauw contact met jou houden.

  04/ De lancering

  Samen beoordelen en testen we jouw shop. Is het resultaat zoals gewenst? Dan trakteren wij op de champagne en vieren we de lancering van jouw project.

  Meest gestelde vragen

  Hoeveel webshops hebben wij ontwikkeld?

  Wij hebben al meer dan 100 succesvolle webshops ontwikkeld voor heel diverse klanten. Van influencers met een grote fanbase, tot aan multinationals met uitgebreide webshops.

  Wat zijn de kosten voor het laten maken van een Shopify webshop?

  De kosten voor het maken van een webshop variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en functionaliteiten. Wij bieden een marktconform uurtarief en horen vaak dat onze prijs enorm scheelt met die van concurrenten.

  Hoe lang duurt het voordat mijn webshop live kan?

  We streven ernaar om projecten binnen enkele weken tot maanden af te ronden. In spoedgevallen hebben wij het voor elkaar gekregen om binnen 34 uur een webshop af te ronden.

  Bieden jullie ook ondersteuning na de lancering van de webshop?

  Ja, wij bieden ook ondersteuning en onderhoudsdiensten na de lancering van de webshop. We staan altijd klaar om eventuele problemen op te lossen, updates uit te voeren en advies te geven voor het optimaliseren van de webshop voor betere prestaties en gebruikerservaringen.

  Hebben jullie bekende klanten geholpen?

  Wij hebben gewerkt met toonaangevende bekende klanten zoals Enzo Knol, Qucee, NPO 3FM Serious Request, Hitachi, The Merchandise Company en nog veel meer.