WooCommerce naar Shopify migratie

shopif ypartner

Stap je over van WooCommerce naar Shopify en wil je jouw klanten, bestellingen en producten naadloos overzetten naar jouw nieuwe Shopify omgeving? Dat kan erg spannend zijn. SHWEB biedt uitgebreide data-optimalsiatie en migratiediensten dankzij interne tools om ervoor te zorgen dat je overgang soepel verloopt.

De voordelen van SHWEB:

Volledige migratie van klantengegevens, productinformatie en bestellingen van WooCommerce naar Shopify

Wij werken voor toonaangevende merken zoals Enzo Knol, 3FM Serious Request, Hitachi en nog veel meer.

Maatwerkdata-optimalisatie om ervoor te zorgen dat al je gegevens correct en efficiënt worden overgezet

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens en na het hele migratieproces om ervoor te zorgen dat alles probleemloos verloopt.

Uitstekend
Gebaseerd op 9 recensies
Geurzussies
Geurzussies
2024-03-30
Door shweb zijn wij snel en zorgeloos verhuisd naar shopify met onze webshop. Wat zijn wij blij dat we in contact zijn gekomen met SH web. Persoonlijk contact met Serge. De service en reactie tijd is uitstekend! Gaan een stapje verder dan onze verwachtingen. Wij zijn echt super blij met de hulp die we kregen. Dikke aanrader, 10 +++ . Groetjes, Kitty en Chantal van de geurzussies
Yrsa Beekman
Yrsa Beekman
2024-03-26
SHWEB heeft uitstekende service en een professionele aanpak. SHWEB heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen met het geleverde project.
Birnaz Daemen
Birnaz Daemen
2024-03-25
Mooie webshop gekregen, en goede service!
Martina Gompie
Martina Gompie
2024-03-25
Goeiemorgen service
DJER Nederland
DJER Nederland
2023-05-10
Top bedrijf, Ik ben een klant van een van hun resellers alleen ondervond ik problemen. Serge heeft mij dezelfde avond nog gecontacteerd aangezien we elkaar al kende ging dit gesprek soepel en heeft hij mij keurig geholpen. Ik heb al meerdere providers gehad en dit bevalt mij alsnog het beste. Als nummers door een leverancier eruit liggen worden ze kosteloos geporteerd naar een wel werkende provider!
Christiaan Grob
Christiaan Grob
2023-01-27
Prima voor telefoonnummers. Ik gebruik deze nummers zelf voor al mijn verschillende bedrijfjes en uitprobeerseltjes. In eerste instantie wordt ik voornamelijk gebeld en hoef ik niet echt uit te bellen, anders kan dit ook gewoon tegen redelijk tarief. Lijn werkt prima met Zoiper. Reactietijd is soms inderdaad wat minder het is dan ook geen super groot bedrijf echter helpen ze wel altijd netjes. Voor die € 9,95 per jaar heb ik niks te klagen.
Bas O
Bas O
2023-01-20
Ondanks kleine onduidelijkheid toch goed geholpen.
Jesper de Jager
Jesper de Jager
2023-01-10
Fijne service
Yasemin De Bovenste
Yasemin De Bovenste
2022-12-07
Goede telefonie en prettige ondersteuning.

We reageren binnen 24 uur!

Wil je graag jouw WooCommerce omgeving overgezet hebben? Neem vandaag nog contact met ons op.

  Al meer dan 100+ bedrijven kozen voor onze Shopify oplossingen

  Onze aanpak in vier stappen

  Wij geloven niet in one-size-fits-all. Wij zijn ervan overtuigd dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijk pad naar digitaal success, waarbij we nauw samenwerken met jou om jouw dromen tot leven te brengen.

  Wij vinden het belangrijk om een sterke band op te bouwen en te onderhouden met onze klant. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en werken we nauw samen met Nederlandse designers. Wij geloven dat de kracht van creativiteit en innovatie vaak te vinden is in de lokale talenten en expertise.

  01/ Het overleg

  Samen bespreken we jouw huidige situatie en nemen we jouw huidige CMS-systeem door.

  02/ Plan van aanpak

  We vertalen jouw wensen en data om naar een plan van aanpak om te beslissen hoe we de migratie het beste kunnen uitvoeren.

  03/ Het migreren

  Ons team van experts begint met het verhuizen van alle gewenste data en informatie naar Shopify.

  04/ De resultaten

  Samen beoordelen we de staat van alle geimporteerde gegevens. Is alles goed? Dan vieren we dat succes samen.

  Meest gestelde vragen

  Wat voor gegevens worden gemigreerd van WooCommerce naar Shopify?

  We migreren alle relevante gegevens, waaronder klantinformatie, productdetails, bestellingen en ordergeschiedenis, om ervoor te zorgen dat je nieuwe Shopify-webshop direct operationeel is.

  Kunnen jullie ook andere gegevens migreren?

  Ja, we kunnen alle relevante gegevens migreren, inclusief productafbeeldingen, klantaccounts, productcategorieën en meer, om ervoor te zorgen dat je Shopify-webshop volledig functioneel is.

  Zijn er extra kosten verbonden aan de migratie van WooCommerce naar Shopify?

  Onze migratiediensten worden op maat gemaakt voor elke klant, dus de kosten kunnen variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van je webshop. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

  Hoe lang duurt het om van WooCommerce naar Shopify over te stappen?

  De duur van de migratie kan variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van je webshop. We streven ernaar om het proces zo snel en efficiënt mogelijk te maken, met minimale downtime voor je bedrijf. Ons record is een volledige shop binnen 4,5 uur.

  Bieden jullie ondersteuning na de migratie?

  Absoluut, we bieden uitgebreide ondersteuning na de migratie om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en eventuele problemen snel worden opgelost. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij eventuele aanpassingen.

  Waarom zou ik overstappen van WooCommerce naar Shopify?

  Shopify biedt tal van voordelen, waaronder gebruiksgemak, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en een breed scala aan apps en integraties die je kunnen helpen je bedrijf te laten groeien. Met Shopify kun je je volledig concentreren op het laten groeien van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over technische complicaties.