VoIP toestellen

altijd heldere gesprekken met Yealink

Bij SHWEB zijn we partner van A-merken. Yealink is koploper op gebied van zakelijke VoIP-toestellen en we maken dan ook graag gebruik van hun toestellen. Onze telefoniesystemen werken naadloos samen met Yealink toestellen. Heb je een toestel nodig op kantoor, de werkplaats, of voor in het magazijn? Wij weten precies waar wat past.

Samen kijken we naar de gepaste toestellen op maat en kopen wij deze voor je in. Met natuurlijk de ondersteuning welke je van ons kan verwachten.

de voordelen van Yealink toestellen

gebruiksvriendelijk

Een intuïtieve en eenvoudige bediening.

stijlvol design

Modern en elegant ontwerp voor op je breau.

kristalheldere gesprekken

Geniet van heldere en duidelijke gesprekken.

schaalbaarheid

Geschikt voor kleine en grote bedrijven, gemakkelijk uit te breiden.

veel functionaliteit

Profiteer van uitgebreide functionaliteiten.

betrouwbaarheid

Vertrouw op de kwaliteit en lange levensduur van Yealink-toestellen.

overal een geschikt Yealink toestel

Onze standaard Yealink toestel voor op bureau is de Yealink T53 of Yealink T46, in combinatie met de headset zodat je overal oproepen kunt plaatsen en opnemen. Op de werkplaatsen maken we gebruik van Yealink DECT. Kleinere toestellen welke enorm lang mee gaan op batterij en goed bereik hebben. Voor receptionisten en assistenten hebben we ook nog eens een expansion base, voor alle contacten.

1

kennismaking ☕

Een kennismaking met een bakje koffie, kopje thee of een (0.0) biertje.

2

audit op locatie 🔎

Een gratis audit van je huidige omgeving op locatie.

3

ontzorgen 🚀

Kunnen we het beter? Dan beginnen we snel met het ontzorgen.

veelgestelde vragen.

Werken jullie VoIP-toestellen met mijn huidige systeem?

Absoluut! Onze VoIP-toestellen zijn ontworpen om naadloos te integreren met verschillende systemen, zodat je probleemloos kunt overschakelen naar VoIP zonder grote veranderingen.

Kan ik jullie VoIP-toestellen gebruiken voor videovergaderingen?

Kan ik jullie VoIP-toestellen gebruiken voor videovergaderingen? Zeker weten! Met onze VoIP-toestellen kun je niet alleen bellen, maar ook videovergaderingen voeren, waardoor je gemakkelijk kunt communiceren en samenwerken met collega's, waar ze zich ook bevinden.

Wat maakt jullie VoIP-toestellen anders dan traditionele telefoons?

Wat maakt jullie VoIP-toestellen anders dan traditionele telefoons? Onze VoIP-toestellen bieden geavanceerde functies zoals oproepdoorschakeling, voicemail, wachtrijbeheer en nog veel meer, waardoor je jouw communicatie naar een hoger niveau kunt tillen en efficiënter kunt werken.

Kan ik de VoIP-toestellen zelf installeren of hebben jullie hulp?

Onze VoIP-toestellen zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, zodat je ze gemakkelijk zelf kunt installeren. Mocht je toch hulp nodig hebben, staan onze helden klaar om je te assisteren bij elke stap van het proces.

Hoe kunnen jullie VoIP-toestellen mijn bedrijf helpen?

Onze VoIP-toestellen bieden flexibiliteit, mobiliteit en kostenefficiëntie, waardoor je jouw bedrijfscommunicatie kunt optimaliseren. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg werkt, onze VoIP-oplossingen helpen je om altijd verbonden te blijven en productiever te zijn.