Developer huren

Bij SHWEB bieden we de mogelijkheid om ervaren developers in te huren voor al je PHP-, Laravel- en Shopify-projecten. Onze allround developers zijn experts in verschillende technologieën, van front-endontwikkeling met HTML en Vue.js tot back-endontwikkeling met Laravel en PHP. Of je nu een tijdelijke aanvulling op je team nodig hebt of een specifiek project wilt uitbesteden, onze developers staan klaar om je te helpen.

De voordelen van SHWEB:

Ervaren developers beschikbaar voor PHP, Laravel en Shopify projecten, met expertise in zowel front-end als back-end ontwikkeling

Wij werken voor toonaangevende merken zoals Enzo Knol, 3FM Serious Request, Hitachi en nog veel meer.

Flexibele inzetbaarheid, of het nu gaat om langdurige samenwerkingen of kortlopende projecten

Maatwerkoplossingen afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf, met een focus op kwaliteit en efficiëntie

Uitstekend
Gebaseerd op 9 recensies
Geurzussies
Geurzussies
2024-03-30
Door shweb zijn wij snel en zorgeloos verhuisd naar shopify met onze webshop. Wat zijn wij blij dat we in contact zijn gekomen met SH web. Persoonlijk contact met Serge. De service en reactie tijd is uitstekend! Gaan een stapje verder dan onze verwachtingen. Wij zijn echt super blij met de hulp die we kregen. Dikke aanrader, 10 +++ . Groetjes, Kitty en Chantal van de geurzussies
Yrsa Beekman
Yrsa Beekman
2024-03-26
SHWEB heeft uitstekende service en een professionele aanpak. SHWEB heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen met het geleverde project.
Birnaz Daemen
Birnaz Daemen
2024-03-25
Mooie webshop gekregen, en goede service!
Martina Gompie
Martina Gompie
2024-03-25
Goeiemorgen service
DJER Nederland
DJER Nederland
2023-05-10
Top bedrijf, Ik ben een klant van een van hun resellers alleen ondervond ik problemen. Serge heeft mij dezelfde avond nog gecontacteerd aangezien we elkaar al kende ging dit gesprek soepel en heeft hij mij keurig geholpen. Ik heb al meerdere providers gehad en dit bevalt mij alsnog het beste. Als nummers door een leverancier eruit liggen worden ze kosteloos geporteerd naar een wel werkende provider!
Christiaan Grob
Christiaan Grob
2023-01-27
Prima voor telefoonnummers. Ik gebruik deze nummers zelf voor al mijn verschillende bedrijfjes en uitprobeerseltjes. In eerste instantie wordt ik voornamelijk gebeld en hoef ik niet echt uit te bellen, anders kan dit ook gewoon tegen redelijk tarief. Lijn werkt prima met Zoiper. Reactietijd is soms inderdaad wat minder het is dan ook geen super groot bedrijf echter helpen ze wel altijd netjes. Voor die € 9,95 per jaar heb ik niks te klagen.
Bas O
Bas O
2023-01-20
Ondanks kleine onduidelijkheid toch goed geholpen.
Jesper de Jager
Jesper de Jager
2023-01-10
Fijne service
Yasemin De Bovenste
Yasemin De Bovenste
2022-12-07
Goede telefonie en prettige ondersteuning.

We reageren binnen 24 uur!

Een goede developer nodig? Neem vandaag nog contact met ons op, dan helpen we je snel verder.

  Al meer dan 100+ bedrijven kozen voor onze Shopify oplossingen

  Onze aanpak in vier stappen

  Wij geloven niet in one-size-fits-all. Elk project is uniek en vereist een op maat gemaakte aanpak. Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijk pad naar digitaal succes, waarbij we nauw samenwerken met jou om jouw specifieke doelen te realiseren.

  Wij hechten veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze klanten. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en werken we nauw samen met Nederlandse designers en ontwikkelaars. We geloven dat de kracht van creativiteit en innovatie vaak te vinden is in lokale talenten en expertise.

  01/ De kennismaking

  Samen gaan we om de tafel om te bespreken wat voor developer je zoekt. Daarna matchen we je met een developer in ons team.

  02/ Plan van aanpak

  Na het kennismaken maken we een plan van aanpak, zo hebben we duidelijk wat er van beide partijen wordt verwacht.

  03/ Het starten

  Onze developer begint met jouw project of binnen jouw team, afhankelijk van wat er is afgesproken.

  04/ De afronding

  Na de periode of het project evalueren we de werkzaamheden en bespreken we waar extra ondersteuning nodig is.

  Meest gestelde vragen

  Welke expertise hebben jullie developers?

  Onze developers zijn gespecialiseerd in PHP, Laravel en Shopify, met uitgebreide ervaring in zowel front-end als back-end ontwikkelingstechnologieën.

  Wat zijn de beschikbare contractopties voor het inhuren van developers?

  We bieden flexibele contractopties, variërend van kortlopende projecten tot langdurige samenwerkingen, om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen.

  Kunnen jullie developers worden ingezet voor specifieke projecten of taken?

  Ja, onze developers kunnen worden ingezet voor een breed scala aan projecten en taken, van het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten tot het onderhouden en updaten van bestaande systemen.

  Kunnen jullie developers ter plaatse werken of op afstand?

  Onze developers kunnen zowel op locatie als op afstand werken, afhankelijk van jouw voorkeuren en de aard van het project.

  Hoe worden de skills en ervaring van jullie developers gegarandeerd?

  Onze developers ondergaan een zorgvuldige selectieprocedure en hebben bewezen ervaring en expertise in hun vakgebied. We zorgen ervoor dat onze developers de juiste vaardigheden hebben om hoogwaardige resultaten te leveren.

  Wat zijn de tarieven voor het inhuren van developers bij SHWEB?

  Onze tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van het project, evenals de vereiste vaardigheden en expertise van de developer. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte en meer informatie over onze tarieven.