Shopify integraties

shopif ypartner

Bij SHWEB specialiseren we ons in het ontwikkelen van (complexe) integraties tussen verschillende systemen, waaronder logistieke partners voor orderafhandeling en verzending, boekhoudsystemen en marketplaces zoals bol.com. We bieden uitgebreide ondersteuning bij het implementeren en onderhouden van naadloze integraties die jouw e-commerceactiviteiten stroomlijnen en optimaliseren.

De voordelen van SHWEB:

Maatwerkintegraties tussen Shopify en diverse systemen voor een geoptimaliseerde e-commerce ervaring.

Wij werken voor toonaangevende merken zoals Enzo Knol, 3FM Serious Request, Hitachi en nog veel meer.

Expertise in het koppelen van logistieke partners, boekhoudsystemen en marketplaces aan jouw Shopify-webshop.

Uitstekend
Gebaseerd op 9 recensies
Geurzussies
Geurzussies
2024-03-30
Door shweb zijn wij snel en zorgeloos verhuisd naar shopify met onze webshop. Wat zijn wij blij dat we in contact zijn gekomen met SH web. Persoonlijk contact met Serge. De service en reactie tijd is uitstekend! Gaan een stapje verder dan onze verwachtingen. Wij zijn echt super blij met de hulp die we kregen. Dikke aanrader, 10 +++ . Groetjes, Kitty en Chantal van de geurzussies
Yrsa Beekman
Yrsa Beekman
2024-03-26
SHWEB heeft uitstekende service en een professionele aanpak. SHWEB heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen met het geleverde project.
Birnaz Daemen
Birnaz Daemen
2024-03-25
Mooie webshop gekregen, en goede service!
Martina Gompie
Martina Gompie
2024-03-25
Goeiemorgen service
DJER Nederland
DJER Nederland
2023-05-10
Top bedrijf, Ik ben een klant van een van hun resellers alleen ondervond ik problemen. Serge heeft mij dezelfde avond nog gecontacteerd aangezien we elkaar al kende ging dit gesprek soepel en heeft hij mij keurig geholpen. Ik heb al meerdere providers gehad en dit bevalt mij alsnog het beste. Als nummers door een leverancier eruit liggen worden ze kosteloos geporteerd naar een wel werkende provider!
Christiaan Grob
Christiaan Grob
2023-01-27
Prima voor telefoonnummers. Ik gebruik deze nummers zelf voor al mijn verschillende bedrijfjes en uitprobeerseltjes. In eerste instantie wordt ik voornamelijk gebeld en hoef ik niet echt uit te bellen, anders kan dit ook gewoon tegen redelijk tarief. Lijn werkt prima met Zoiper. Reactietijd is soms inderdaad wat minder het is dan ook geen super groot bedrijf echter helpen ze wel altijd netjes. Voor die € 9,95 per jaar heb ik niks te klagen.
Bas O
Bas O
2023-01-20
Ondanks kleine onduidelijkheid toch goed geholpen.
Jesper de Jager
Jesper de Jager
2023-01-10
Fijne service
Yasemin De Bovenste
Yasemin De Bovenste
2022-12-07
Goede telefonie en prettige ondersteuning.

We reageren binnen 24 uur!

Neem vandaag contact met ons op. We komen binnen 24 uur op je terug.

  Al meer dan 100+ bedrijven kozen voor onze Shopify oplossingen

  Onze aanpak in vier stappen

  Wij geloven niet in one-size-fits-all. Wij zijn ervan overtuigd dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijk pad naar digitaal success, waarbij we nauw samenwerken met jou om jouw dromen tot leven te brengen.

  Wij vinden het belangrijk om een sterke band op te bouwen en te onderhouden met onze klant. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en werken we nauw samen met Nederlandse designers. Wij geloven dat de kracht van creativiteit en innovatie vaak te vinden is in de lokale talenten en expertise.

  01/ Het overleg

  Samen bespreken we jouw wensen en doelen. Dat doen we digitaal, bij jou op locatie of in een inspirerende meeting room.

  02/ Plan van aanpak

  Wij vertalen jouw wensen naar een concreet plan, waarin het doel duidelijk is en onze verwachtingen kunnen worden waargemaakt.

  03/ De start

  Ons team van marketeers, ontwikkelaars en designers gaat aan de slag met jouw project, waarbij we nauw contact met jou houden.

  04/ De lancering

  Samen beoordelen en testen we jouw shop. Is het resultaat zoals gewenst? Dan trakteren wij op de champagne en vieren we de lancering van jouw project.

  Meest gestelde vragen

  Welke soorten integraties bieden jullie aan voor Shopify-webshops?

  We bieden integraties aan met verschillende systemen, waaronder logistieke partners, boekhoudsystemen, CRM-systemen en marktplaatsen zoals bol.com en Amazon.

  Kunnen jullie integraties op maat maken voor specifieke wensen?

  Ja, we bieden maatwerkintegraties aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. We werken nauw samen met jou om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw vereisten en leveren oplossingen die perfect aansluiten bij jouw e-commerceactiviteiten.

  Bieden jullie ondersteuning na de implementatie van integraties?

  Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning na de implementatie van integraties om ervoor te zorgen dat ze soepel blijven werken en voldoen aan jouw verwachtingen. Ons team staat klaar om eventuele problemen op te lossen en aanpassingen door te voeren indien nodig.

  Hoe lang duurt het om een integratie te implementeren?

  De doorlooptijd van een integratie hangt af van de complexiteit van de vereisten en het aantal systemen dat gekoppeld moet worden. We streven ernaar om efficiënt te werken en integraties binnen een redelijke termijn te leveren.

  Hoe zorgen jullie voor de beveiliging van integraties?

  We nemen de beveiliging van integraties zeer serieus en implementeren strenge beveiligingsmaatregelen om de privacy en gegevensveiligheid te waarborgen. We volgen best practices en richtlijnen voor gegevensbescherming om ervoor te zorgen dat jouw integraties veilig en betrouwbaar zijn.

  Wat zijn de voordelen voor het maken van een integratie?

  Het integreren van externe systemen met jouw Shopify-webshop biedt verschillende voordelen, waaronder verbeterde efficiëntie, geautomatiseerde processen, betere controle over jouw bedrijfsactiviteiten en een verbeterde gebruikerservaring voor jouw klanten.