Shopify thema’s

shopif ypartner

Bij SHWEB richten we ons op het ontwerp en de ontwikkeling van op maat gemaakte Shopify-thema’s die perfect passen bij de identiteit van jouw merk en de behoeften van jouw doelgroep. Onze ervaren ontwerpers en ontwikkelaars zorgen voor unieke en impactvolle thema’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring en conversie. We kunnen zowel nieuwe templates maken, alsmede een door jou gekozen bestaand thema helemaal aanpassen naar wens. Zo houd je de kosten laag en de ROI hoog.

De voordelen van SHWEB:

Ontwerp en ontwikkeling van op maat gemaakte Shopify-thema's die jouw merkidentiteit weerspiegelen

Wij werken voor toonaangevende merken zoals Enzo Knol, 3FM Serious Request, Hitachi en nog veel meer.

Kritische benadering en advies op maat om jouw webshop te laten opvallen en te zorgen voor conversie

Uitstekend
Gebaseerd op 9 recensies
Geurzussies
Geurzussies
2024-03-30
Door shweb zijn wij snel en zorgeloos verhuisd naar shopify met onze webshop. Wat zijn wij blij dat we in contact zijn gekomen met SH web. Persoonlijk contact met Serge. De service en reactie tijd is uitstekend! Gaan een stapje verder dan onze verwachtingen. Wij zijn echt super blij met de hulp die we kregen. Dikke aanrader, 10 +++ . Groetjes, Kitty en Chantal van de geurzussies
Yrsa Beekman
Yrsa Beekman
2024-03-26
SHWEB heeft uitstekende service en een professionele aanpak. SHWEB heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen met het geleverde project.
Birnaz Daemen
Birnaz Daemen
2024-03-25
Mooie webshop gekregen, en goede service!
Martina Gompie
Martina Gompie
2024-03-25
Goeiemorgen service
DJER Nederland
DJER Nederland
2023-05-10
Top bedrijf, Ik ben een klant van een van hun resellers alleen ondervond ik problemen. Serge heeft mij dezelfde avond nog gecontacteerd aangezien we elkaar al kende ging dit gesprek soepel en heeft hij mij keurig geholpen. Ik heb al meerdere providers gehad en dit bevalt mij alsnog het beste. Als nummers door een leverancier eruit liggen worden ze kosteloos geporteerd naar een wel werkende provider!
Christiaan Grob
Christiaan Grob
2023-01-27
Prima voor telefoonnummers. Ik gebruik deze nummers zelf voor al mijn verschillende bedrijfjes en uitprobeerseltjes. In eerste instantie wordt ik voornamelijk gebeld en hoef ik niet echt uit te bellen, anders kan dit ook gewoon tegen redelijk tarief. Lijn werkt prima met Zoiper. Reactietijd is soms inderdaad wat minder het is dan ook geen super groot bedrijf echter helpen ze wel altijd netjes. Voor die € 9,95 per jaar heb ik niks te klagen.
Bas O
Bas O
2023-01-20
Ondanks kleine onduidelijkheid toch goed geholpen.
Jesper de Jager
Jesper de Jager
2023-01-10
Fijne service
Yasemin De Bovenste
Yasemin De Bovenste
2022-12-07
Goede telefonie en prettige ondersteuning.

We reageren binnen 24 uur!

Neem vandaag contact met ons op. We komen binnen 24 uur op je terug.

  Al meer dan 100+ bedrijven kozen voor onze Shopify oplossingen

  Onze aanpak in vier stappen

  Wij geloven niet in one-size-fits-all. Wij zijn ervan overtuigd dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Onze focus ligt op het creëren van een persoonlijk pad naar digitaal success, waarbij we nauw samenwerken met jou om jouw dromen tot leven te brengen.

  Wij vinden het belangrijk om een sterke band op te bouwen en te onderhouden met onze klant. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en werken we nauw samen met Nederlandse designers. Wij geloven dat de kracht van creativiteit en innovatie vaak te vinden is in de lokale talenten en expertise.

  01/ Het overleg

  Samen bespreken we jouw wensen en doelen. Dat doen we digitaal, bij jou op locatie of in een inspirerende meeting room.

  02/ Plan van aanpak

  Wij vertalen jouw wensen naar een concreet plan, waarin het doel duidelijk is en onze verwachtingen kunnen worden waargemaakt.

  03/ De start

  Ons team van marketeers, ontwikkelaars en designers gaat aan de slag met jouw project, waarbij we nauw contact met jou houden.

  04/ De lancering

  Samen beoordelen en testen we jouw shop. Is het resultaat zoals gewenst? Dan trakteren wij op de champagne en vieren we de lancering van jouw project.

  Meest gestelde vragen

  Hoe snel kan mijn Shopify-template gelanceerd worden?

  De lanceringstijd hangt af van de complexiteit van het ontwerp en de vereisten van jouw webshop. We streven ernaar om efficiënt te werken en jouw thema binnen een redelijke termijn te leveren.

  Met welke soort klanten werken jullie?

  Wij werken met een groot scala aan klanten. Van interessante start-ups, tot grote multi-nationals. Zo werken we voor o.a. Enzo Knol en 3FM Serious Request.

  Hoe wordt mijn merkidentiteit weerspiegeld in het Shopify-thema?

  We werken nauw samen met jou om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw merkidentiteit, waaronder jouw visuele esthetiek, waarden en doelstellingen. Op basis hiervan ontwerpen en ontwikkelen we een thema dat perfect aansluit bij jouw merk en jouw verhaal vertelt aan jouw klanten.

  Bieden jullie begeleiding bij het aanpassen van het thema?

  Ja, we bieden uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het aanpassen en onderhouden van jouw op maat gemaakte Shopify-thema, inclusief training en documentatie indien nodig.

  Wat maakt jullie Shopify-thema's uniek en impactvol?

  Onze Shopify-thema's zijn uniek omdat ze volledig op maat worden ontworpen en ontwikkeld met aandacht voor detail en gebruikerservaring. We streven naar impactvolle ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook zorgen voor een naadloze navigatie en conversieoptimalisatie.

  Kunnen jullie meerdere ontwerpen aanleveren voordat we beslissen?

  Ja, we kunnen verschillende ontwerpconcepten voorstellen en samen met jou itereren totdat we het perfecte ontwerp hebben gevonden dat voldoet aan jouw verwachtingen en behoeften.